Numai ingrediente extraordinare pentru cea mai bună aromă

Extraordinar nu este doar ceea ce punem înăuntru, ci și ceea ce lăsăm afară. Folosim doar ingrediente curate, cu etichetă curată, prietenoase cu bucătăria (adică toate ingredientele reale!) pentru a face înghețată ca nicio alta. Spunem nu conservanților, stabilizatorilor, coloranților și uleiului de palmier. Și adăugăm doar arome naturale. De asemenea, refuzăm să ne umflăm produsul cu aer, astfel încât la fiecare bucată să obțineți mai puțin aer și mai multă înghețată bogată și delicioasă. Fiecare bucată pornește de la doar patru ingrediente - smântână, lapte, zahăr și ouă. La acestea, noi adăugăm doar senzația extraordinară.
Vanilla Ingredient

Vanilie

Häagen-Dazs folosește exclusiv boabe de vanilie Bourbon reale pentru a obține extractul său. Orhideele care ne dau frumoasele noastre boabe cresc în zonele de coastă din nordul insulei Madagascar, unde solul, vremea și pădurea densă sunt ideale pentru a susține producția de vanilie.
Chocolate Ingredient

Cuocolată

Când vine vorba de ciocolată, alegem cele mai bune. Și numai cele mai bune fac din Häagen-Dazs ceva extraordinar.
Strawberries and Cream ingredient

Căpșuni

Nu ne-am grăbit să găsim cele mai delicioase căpșuni din sutele de soiuri existente (de fapt, șase ani). Am lăsat natura să-și facă treaba înainte de a le culege manual cu cea mai mare grijă.