O înghețată unică

Din 1960, Häagen-Dazs face înghețată ca niciuna alta. Fondatorul nostru, Reuben Mattus, a avut dorința de a oferi cea mai bună înghețată din lume, făcută din ingrediente de calitate, selectate cu cea mai mare grijă. Potrivit lui Reuben, dacă te lăsai tentat de o înghețată, aceasta trebuia să fie pentru a trăi o experiență excepțională și gourmet, spre deosebire de simplele confecții înghețate care se găseau la acea vreme.

Dedicat înghețatei grozave

De la vârsta de nouă ani, Reuben Mattus s-a dedicat înghețatei, cu singura misiune de a crea o textură mătăsoasă, fină și cremoasă și arome care să merite palatul unui adult. S-a căsătorit cu Rose, o pasionată de afaceri, și împreună au lansat Häagen-Dazs cu trei arome simple: ciocolată, vanilie și cafea. În prezent, acest număr a crescut la 46 de arome extraordinare (sunt multe arome extraordinare de încercat). Și la fiecare pas, Häagen-Dazs a fost impulsionată de pasiunea pentru perfecțiune. (Ne-a luat șase ani pentru a ne da seama cum să facem cea mai bună înghețată de căpșuni).

O înghețată extraordinară merită magazine extraordinare

Häagen-Dazs s-a născut într-o bucătărie extraordinară - a lui Reuben. Acum, vă aducem peste 800 de magazine extraordinare inspirate chiar de acel spațiu. În întreaga lume, vă puteți răsfăța cu 24 de arome într-un cadru la fel de extraordinar ca și înghețata însăși (aproape). Dar ceea ce face ca magazinele noastre să fie și mai tentante este selecția unică de specialități de sezon și peste 20 de creații de înghețată și băuturi seducătoare. Nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Servind cupe extraordinare din 1976.

Pasiunea pentru perfecțiune

Ambiția lui Reuben Mattus a fost de a crea cea mai bună înghețată din lume, iar această filozofie Häagen-Dazs a rămas aceeași de atunci. Credem că toată lumea merită să experimenteze o plăcere excepțională și autentică - și această dorință de a vă oferi o experiență unică este cea care motivează tot ceea ce facem.

O experiență fără egal

În 1960, Reuben și-a propus să facă o înghețată de care să fie mândru. Suntem mândri să îi continuăm tradiția. Facem înghețată extraordinară și creăm momente extraordinare. Pentru că noi credem că micile luxuri au puterea de a eleva cotidianul.